Det åt vi som konsultmäklare i Stockholm

Det blev fem år som konsultmäklare i Stockholm för mig. Den här tiden sprang förbi, bokstavligt talat. Dels så gick det fort (när man hade roligt) och dels så var det mycket spring i vardagen. Denna aspekt av att arbeta som konsultmäklare i Stockholm uppskattade jag mycket. Det kändes som att man var mitt i smeten hela tiden. Inte bara att man befann sig mitt i Stockholm utan också att man, som konsultmäklare, träffade mycket folk på många platser.

Nåväl, det var inte detta jag skulle snacka om idag. Jag tänkte att jag skulle gå lite närmare in på lunchaspekten av att arbeta som konsultmäklare i Stockholm. Det låter kanske märkligt att skriva om detta ämne i en offentlig blogg. Hur intressant kan det egentligen vara? Svaret på frågan är tydligen: Ganska intressant! Det är nämligen massor av människor som har frågat om hur det är att arbeta som konsultmäklare i Stockholm. Många frågor gällde just lunchställen. Kanske för att många arbetar i samma del av stan.

Innan jag kör igång med listan vill jag meddela att jag inte kommer skriva namnen på ställena. Jag kommer enbart skriva om vilken typ av mat de serverar. Jag förstår att många kommer att vilja veta vilka dessa restauranger är. Därför lovar jag att svara på alla privata meddelanden om detta. Detta åt vi när jag jobbade som konsultmäklare i Stockholm:

Kinesisk restaurang

När jag växte upp, på 80-talet, fanns kinesiska restauranger precis överallt. Vissa var bra men många var ganska dåliga. Idag finns inte lika många, men min teori är att de är betydligt bättre idag. Mitt team av konsultmäklare gick till en restaurang i Stockholm som låg i samma krokar som vårt kontor. Den var helt fantastisk. Jag har även googlat och noterar att stället ligger kvar. Vallfärda dit, kära vänner.

Vietnamesisk restaurang

Av alla ställen som jag och mina kollegor som konsultmäklare i Stockholm var detta ändå det bästa. Ibland var det löjligt hur ofta vi åt där. Jag tror att rekordet är måndag till torsdag. När fredagen kom var vi, jag och mina konsultmäklare, sugna på att gå till samma ställe i Stockholm. Jag kan verkligen rekommendera detta fantastiska ställe, och jag poängterar återigen att jag svarar på meddelanden. Kort och gott: Detta måste ni testa.

Jag hinner inte komma in på fler lunchställen nu, men ber att få återkomma nästa vecka!

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape