Dränering i Stockholm – Projekt

Jag tar vid där jag slutade sist. Det är väl en rimlig sak när man lovat att skriva om samma sak igen. Sist talade jag om några av de projekt jag hann utföra inom dränering i Stockholm. Jag flyttade nämligen till Stockholm och sysslade med dränering för drygt två år sedan. Det kom som en chock för många jag känner. Det är förståeligt eftersom det nästintill kom som en chock för mig själv också. Jag kände att det var något jag behövde göra. Ja, alltså, inte nödvändigtvis att flytta till Stockholm och arbeta med dränering. Göra någonting. Någonting annorlunda än vad jag gjorde just då. Det var väl inte för mycket begärt.

Jag fortsätter nu att berätta om några olika projekt. Vi får se hur många jag hinner med och vari jag landar. Nu kör vi:

Dränering av villa på ö i Stockholm

Det finns en ö som ligger väldigt nära fastlandet i relativt centrala delar av stan. Tranholmen heter den. Det är Stockholms finaste plats och jag fick utföra dränering där. Det kändes… häftigt? Det var i alla fall något jag aldrig gjort förut. Maken till lyx som fanns på den där ön har jag aldrig skådat. Det var ett väldigt fint uppdrag inom dränering i Stockholm.

Sommarstugerunda med dränering i Stockholm

En släkt ägde sex olika lantställen i utkanten av stan. Alla bestämde sig för att genomföra dränering i Stockholm på samma gång. Vi blev väldigt glada när vår relativt lilla firma fick detta uppdrag (eller dessa uppdrag snarare). Det tog sitt lilla tag att utföra arbetet. Vi blev nästan som en del av släkten. Faktum är att vi till och med blev inbjudna på midsommarfirande och kräftskiva den sommaren. Det var väldigt fint. Av alla projekt jag hittills har utfört är detta, ganska ohotat, det mest gemytliga arbetet.

Dränering i Stockholm av gammal historisk byggnad

Noggrannhet är alltid en förutsättning för lyckad dränering i Stockholm. Här är förstås inte den svenska huvudstaden unik i jämförelse med andra städer i världen. Dränering är ett oerhört viktigt arbete att utföra på rätt sätt, i Stockholm eller ej. Särskilt viktigt är detta då arbetet utförs på en byggnad som bär på ett arv. Detta skedde när vi skulle genomföra dränering i Stockholm på denna byggnad. Det sades att det var en av de äldsta byggnaderna i den väldigt gamla staden. Detta vet jag förstås inget om, mer än ryktesvägen, med det kändes inte helt långt från sanningen.

Nu måste jag lämna er. Vi hörs imorgon igen och då blir det ännu mer dränering i Stockholm!

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape