Mark- och byggarbeten

Bygg- och renoveringsarbeten från en enda källa

Freddes Markarbeten Stockholm har arbetat som byggföretag i byggbranschen runt Stockholm i mer än 20 år. Våra styrkor är:
-Korta byggtider
-Rättvisa priser
-Punktlighet
-Samordning av alla yrken
-En kontaktperson för dig som kund
-Tillförlitlighet
-Flexibel hantverkare stam

Besök vår hemsida här eller vår partner i Göteborg här

En permanent kontaktperson hos Freddes Markarbeten Stockholm
Vi kan inte göra allt, men vi vet vem som kan göra det. Därför samarbetar vi i vissa projekt med andra byggföretag och hantverkare för att uppnå bästa möjliga resultat för dig. På så sätt förblir vi alltid din pålitliga kontaktperson, som tar över byggledningen och samordnar alla affärer sinsemellan.
På så sätt kan du luta dig tillbaka och se fram emot ett snabbt genomförande av dina byggåtgärder. När kan vi på Freddes Markarbeten Stockholm arbeta för dig?
I Stockholm med omnejd
Vi arbetar för dig i hela Stockholm såväl som i hela länet.

Renovering och renovering

Freddes Markarbeten Stockholm är specialiserat på renovering och renovering av bostäder och kommersiella fastigheter. Hos oss har du en partner för alla renoveringar från stora till små projekt. Vi samordnar alla yrken och säkerställer därmed en väl fungerande byggnad.

Gips och inredning

Letar du efter en gips byggföretag för ditt byggprojekt? Freddes Markarbeten Stockholm är specialister på nyckelfärdig inredning. Våra tjänster omfattar gipsväggar, tak, inre isolering, skiljeväggar, spatel, primer och elektriskt arbete.

Har du speciella önskemål som indirekt belysning? Planerar du upplysta fläckar i taket? Ska det vara en partition? Tillsammans med dig planerar vi på Freddes Markarbeten Stockholm gips och implementerar den professionellt. Vi tar också hand om din vindsförlängning professionellt.
Inredning – nyckelfärdig från en enda källa
Råd: Du kan ta reda på allt viktigt om väggtjocklek, isolering och ljudisolering från oss.

Urval och planering: Vilka är möjligheterna i gips konstruktion? Vilka är designalternativen? Tillsammans med dig planerar vi era rum och tak.
Leverans och bortskaffande: Vi tar bort dina gamla väggar, levererar materialet i lämplig väggtjocklek och lämnar sedan byggarbetsplatsen ren.
Montering: Vi lägger dina väggar i gips, slipa, prime och isolera dem. Vi tar också gärna över elarbetet och installerar dina infällda burkar.
Erfarenhet: Tack vare vår mångåriga erfarenhet av gipskonstruktion är vi din specialist i områdena Stockholm Uppsala Malmö och Göteborg
Freddes Markarbeten Stockholms transparenta och kostnadseffektiva kostnader beror på ditt planerade byggprojekt. Om vi känner till dina önskemål ger vi dig gärna ett fast pris eller ett pris per kvm.

Kakelarbete – om plattor
Letar du efter en plattsättare för ditt badrum renovering, ditt nya kök eller för kakel av ditt vardagsrum eller affärsrum? Freddes Markarbeten Stockholm installerar kakel på väggar och på golvet på ett professionellt och punktligt sätt.
En kontaktperson för kakel, konsultation och leverans. Freddes Markarbeten Stockholm stödjer dig i valet av lämpliga plattor, få dem för dig och avyttra dina gamla plattor. Naturligtvis kan du få allt arbete runt dina brickor från en enda källa. Vi utför nödvändiga rivningsarbete, samma golv och väggar, spottar och gips dem och ger ett fast substrat inklusive primer. Så du har ett långt nöje i dina plattor. Vi flyttar också väggar, drar ut nya väggar och utrustar ditt golv med en lämplig golvvärme.
Våra tjänster runt kakelarbete innefattar:
-Läggning av kakel och natursten
-Balansera jord
-Mosaikplattor
-Golvplattor
-Kakel på väggar
-Om kakel

Kostnaden för material beror på ditt personliga val. För läggning av plattorna tar vi vanligtvis ut kvadratmeterpriser. Freddes Markarbeten Stockholm tar gärna över ditt kakelarbete till ett rimligt fast pris.
Hör av dig om du har frågor och funderingar om markarbeten i Stockholm!
Bana

Vill du ha en ny uppfart? Din terrass ska omformas? Letar du efter någon som snabbt och sakkunnigt kan lägga plattor, naturstenar eller betongbeläggningar för dig?

Freddes Markarbeten Stockholm tar över terrasskonstruktionen för dig, lägger plattor och sätter separationsväggar. Vi är också glada att bana din uppfart och skaffa alla nödvändiga material, inklusive plattor eller stenar.

Vi arbetar för dig i hela Stockholmsområdet.

-Våra tjänster i korthet
-Stigar och uppfarter
-Väggar
-Landskapsplanering
-Schaktning

Vi ger dig gärna råd om valet av lämpliga stenar och färger. Proffsen på Freddes Markarbeten Stockholm har erfarenhet av betongbeläggning, brunnslock, granit och diverse andra naturstenar.
Process för beläggningsarbete
Vi lägger stor vikt vid kvalitet. När du bygger din nya uppfart, din nya väg eller din nya terrass tar vi först bort onödig jord. Specialisterna på Freddes Markarbeten Stockholm bygger sedan upp ett stabilt stödskikt som en understruktur. På så sätt uppmärksammar vi den nödvändiga dräneringen och skapar en motsvarande gradient. Efter att ha lagt plattorna eller stenarna rengör vi byggarbetsplatsen. Så du har mycket roligt med din investering på lång sikt.

Från rådgivning, leverans, bortskaffande av det gamla materialet till om, får du alla affärer från en enda källa. På så sätt har du en kontaktperson för alla frågor och förslag för att bana och terrass skapande.
Vi ser fram emot att höra från dig. Ring Freddes Markarbeten Stockholm redan idag!

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape