Professionell köksrenovering med Ikea-kök

Speciellt när det gäller utrustade kök behöver du en skicklig hantverkare som känner till ämnet och inte kommer att förstöra ditt kök under installationen. Typiska hobbyister och allround hantverkare är inte efterfrågade här. Ett felaktigt handtag och det kan orsaka skador i enorma mängder. Med ett ordentligt kök, bör du inte lämna något åt slumpen och inte tillgripa vad som verkar vara det billigaste erbjudandet. Av erfarenhet kan vi rapportera att 89% av ett sådant beslut ångras – nämligen när Eriks Köksrenovering Stockholm utför reparationer igen kostar samma som köket och den ursprungliga köksinstallationen. Du betalar sedan vid tre tillfällen.

Lita på en erfaren hantverkare inom köksrenovering för att installera ditt kök! Eriks Köksrenovering Stockholm utför din kökskonstruktion i Berlin professionellt! Vi gör köksmontage flera gånger varje dag och vet därför vilka små saker som betyder något. Vad kan tyckas lite för dyrt i början verkar vara rätt, billigare investeringar i efterdyningarna. Det är inte för inte som de flesta människor investerar mer pengar i ett vettigt kök än i resten av alla heminredning. Kontakta oss på Eriks Köksrenovering Stockholm för att veta mer!

Vad behöver övervägas för en professionell köksinstallation? Vilka krav ställs på oss som arbetar med köksrenovering i Malmö?

  • Korrekt mätning utan typiska planeringsfel
  • Optimal användning av alla tillgängliga områden, särskilt för små köksrum
  • Säker fastsättning / borrning av hängande skåp (barn gillar att klättra, och rätter väger inte samma som sängfjädrar)
  • Korrekt anslutning av alla elektriska anslutningar och vattenanslutningar (elektriska stötar eller översvämningar efter felaktig installation är inte ovanligt!)
  • korrekt arrangemang av alla moduler. När allt kommer omkring, du vill inte att ditt kök ska se ut som ”ört och rovor”
  • korrekt snitt av bänkskivor, pass-stänger och kinder

Låt någon med lång och god erfarenhet av köksrenovering i Stockholm ge dig råd på plats..

Kostnader/priser för köksrenovering

I princip är fasta priser för en köksrenovering möjliga i närvaro av en köksplan eller en köksstorlek. 

Använd vår möbelkonstruktionstjänst för enkel eller mer komplicerad montering av kontorsmöbler eller bostadsmöbler, till exempel om du har köpt en ny möbelaffär, eller bara vill renoveras i en lägenhet/hus/kontor och du måste installera möbler.  Montören från Eriks Köksrenovering Stockholm (om nödvändigt, också flera) kommer gärna att komma till ditt hem med kort varsel efter utnämningen och göra monteringsarbetet.

Vad är poängen med en möbelmontering och köksrenovering?

Om du letar efter en riktigt bra möbelmontering eller en möbelmontör i Stockholm måste du först separera agnarna från vetet. På Eriks Köksrenovering Stockholm tillhör vi några av stadens mest välrenommerade företag. Vi beklagar att det fortsatt finns många konkurrerande företag som mer eller mindre livnär sig på att utföra undermåliga arbeten och ta överpriset för dem. Det är viktigt för en professionell firma inom köksrenovering att monteringsmaterialet monteras korrekt, framförallt korrekt utför men också inom en tidsram som är lämplig för dig som kund! Dessutom är det viktigt att vi som utförare av köksrenovering lämnar garantier och försäkringar. Sådant har vi på Eriks Köksrenovering Stockholm gott om!

Våra montörer inom köksrenovering och möbelmontering monterar alla typer av möbler, från enkla IKEA-möbelmontage till sofistikerad montering på objektmöbler och designmöbler på nolltid.

Vi skulle också kunna leverera nya möbler om du vill ha dina möbler hämtas av oss, till exempel från IKEA eller en annan möbelaffär. Eriks Köksrenovering Stockholm rekommenderar inte att du väntar för länge, men förbeställer din transport i god tid. Sedan fungerar det också med den efterföljande möbelmonteringen i en diskning.

Vill du veta mer om vad VI kan göra för DIG? Ring Eriks Köksrenovering Stockholm redan idag!

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape