Projekt inom facility management

Ni efterfrågade något efter att mitt senaste inlägg i vilket jag talade om det faktum att jag jobbat med facility management. Sanningen är att ni frågade en väldig massa olika saker. Sanningen är också att jag varken har tid eller ork att sätta mig in i och svara på precis alla frågor om facility management. Ni får helt enkelt hålla tillgodo med detta inlägg då jag ska tala om mina bästa kunder. Det var många som efterfrågade att få höra om just detta.

Så, då kör vi. Jag hoppar rakt in så får ni helt enkelt återkomma om ni har några vidare frågor. De bästa kunderna inom facility management, håll i hatten:

Techbolaget

Detta var det första företag och uppdrag som jag tog mig ann när jag började med facility management. Det var sedan det företag jag arbetade med under längst tid de år då jag var verksam. Jag tror att de sa upp samarbetet ungefär i takt med att jag lät meddela att jag skulle sluta. Det var i alla fall ett fint samarbete. Det blev, som man brukar säga, lite som om jag var en del av inredningen tillslut. Jag kom nära de personer som drev företaget. Mina tjänster inom facility management kunde helt anpassas efter deras behov vilket gjorde samarbetet väldigt fruktbart. Det var synd att sluta för att jag inte fick ha kontakt med företaget på daglig basis längre. Däremot höll jag kontakten med de två ägarna under lång tid och ända in i samtiden.

Kosttillskottsföretaget

Jag visste ingenting om kosttillskott men jag visste det allra mesta om facility management. Det räckte för att mina tjänster skulle uppskattas av denna jättekund. Faktum är att detta nog var den allra största kund jag hade under de år då jag arbetade med facility management. Det var jag som drog in jobbet och jag som skötte det pågående projektet under alla år. Vi hade ett mycket fint samarbete och jag saknar dem, precis som jag saknar de flesta av kunderna.

Kommunen

Det var lite speciellt eftersom detta jobb involverade min pappa. Han var chef på en enhet som anlitade oss för facility management. Således var han min de facto beställare. Det kändes… märkligt, måste jag säga. Det var inte alls någon dans på rosor även om själva tjänsten naturligtvis utfördes på optimalt sätt.

Vi får lämna det där så lovar jag att återkomma med mer fakta om facility management nästa vecka!

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape