Uppmärksam kring mobilskal till iPhone 6

Idag ska jag göra något annorlunda. Eller ja, det är väl egentligen vad jag har gjort varje dag under de senaste veckorna. Till er som med all rätt tagit en paus från bloggen kan jag berätta vad fan jag håller på med. Såhär ser det ut:

Jag har valt att hylla diverse inslag i min vardag. Då menar jag verkligen saker dessutom. Igår hyllade jag hålfotsinläggen i mina löparskor. För en vecka sedan riktade jag min kärlek mot mina glasögon. De som jag egentligen inte gillar men som gör att jag slipper gå in i saker hela tiden varje dag.

Idag har lotten fallit på mobilskalet till min iPhone 6. Nu är ni väl spända på vad för spännande saker som ska berättas.

För det första vill jag berätta hur mitt mobilskal till iPhone 6 ser ut. Man kan väl säga som så att jag inte snålade när jag köpte det. Hade jag lagt pengar på en dyr iPhone 6 skulle dess säkerhet inte äventyras av ett dåligt mobilskal. Nej, jag skulle ha något ordentligt och så blev det också. Jag skaffade ett av de dyraste mobilskal till iPhone 6 jag kunde hitta. Saken var förstås inte att det var dyrt. Det var att det skulle vara en bra produkt.

Materialvalet var självklart. Jag valde läder. Inte nog med att det är coolt och stöttåligt, det är också det mest slitstarka man kan ha. Titta bara på min skinnjacka. Den har sett likadan ut i 15 års tid, trots idogt användande. Mobilskalet till min nya iPhone 6 skulle matcha min läderpaj bra. Så blev det också.

Jag valde dessutom att köpa ett mobilskal till min iPhone 6 som också kunde användas som plånbok. Är det inte fiffigt? När jag först såg att detta var en grej kunde jag knappt tro att det inte funnits förr. Detta sa jag också till min bror Håkan. Jag sa: ”Håkan. Visste du att det fanns mobilskal till iPhone 6 där man också kan förvara sina betalkort. Till och med körkortet kan man ha där vet du. Är det inte fantastiskt?”

Håkan tittade på mig som om jag var en tidsresenär. Någon som tagit sig till 2016 från 1920-talet eller så. Han frågade om det verkligen var säkert. Kunde det möjligen vara så att jag lyckats missa att sådana mobilskal fanns även innan iPhone 6 släpptes. Min tystnad bekräftade att så var fallet.

Sedan höll Håkan upp sin telefon, också det en iPhone 6, och pekade på skalets baksida. Mycket riktigt, där satt hans körkort och hans olika betalkort.

Jag måste börja bli mer uppmärksam på min omgivning.

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape