Visitkort från tryckeriet

Visitkort – Företagets flaggskepp med långsiktiga effekter
Alla vet det: Oavsett om du lär känna nya kontakter vid ett affärsmöte, när du reser eller är representerad på en mässa med en monter så är ett professionellt visitkort är viktigt och bör alltid ges till potentiella kunder och affärspartners. Det är inte för inget att visitkortet är ditt kommunikativa figurhuvud. En bra layout och ett allvarligt intryck är oerhört viktigt. Använd ditt visitkort för att presentera dig själv och ditt företag på ett riktat sätt och därmed lämna ett varaktigt intryck på kunder eller affärspartners.

Format
• Standardformat – 90x65mm
• Specialformat – t.ex. 80x40mm eller 40x40mm

Material
• Standardmaterial – matt 200g bildutskrift
• Miljöpapper
• Designförskjutning
• Fint papper
Vad är den maximala pappersstorleken för visitkort?
Vid digitaltryck kan papperet ha en maximal grammage på 450 g. Vi använder maximalt 700 g för offsettryck.
Tips och tricks
Se till att en säkerhetsmarginal på fem millimeter planeras i utkanten när du skapar data. Placera alltid ditt teckensnitt i det säkra utskriftsområdet.

Du bör också skicka oss din utskrivna PDF i förväg eller ta den direkt med dig.
Litet pris, stor inverkan: visitkorttryck i Malmö
Kom bara till oss. Tveka inte att fråga oss via telefon eller på plats i vårt tryckeri i Malmö.
• 80x50mm
• 5/1 färgad (tryckt på ena sidan i färg)
• 400 g konsttryck matt
• 200 stycken från 2000 kronor
Ring oss bara för ett individuellt detaljerat erbjudande! Vi skulle gärna diskutera med dig personligen vårt individuella erbjudande för ditt utskriftsjobb.
Från allroundtjänst till enkel visitkortutskrift – Malmös tryckcenter erbjuder dig exakt det du letar efter
Du har fortfarande ingen aning om hur ditt visitkort ska se ut? Eller har du en exakt uppfattning om ditt visitkort men vet inte hur du implementerar det? Vi är inte bara vid din sida när det gäller tryckning och rådgivning, vi erbjuder också en all-round service. Låt oss designa ditt visitkort tillsammans och anpassa det individuellt till ditt företag. Har du utskrivbara filer? Desto bättre. Låt oss gå direkt i produktion. Du har ingen aning om vilket papper som fungerar hur? Vi erbjuder visitkort på olika typer av papper, som vi kan skriva ut för dig på plats.
Din expressbutik med direkttryck i Malmö
Har du bråttom? Ring oss för att använda vår expresstjänst. Skicka sedan dina filer genom att ladda upp eller e-post och få dina utskriftsprodukter i vanlig toppkvalitet inom några timmar. Våra tryckexperter kommer gärna att ge dig råd på telefon eller på plats om kostnader och varaktighet för din beställning. Observera att expressordern kostar mer än en vanlig order kostar. Tryckerier som är lokaliserat i Stockholm erbjuder samma tjänst om det skulle vara så att det är smidigare att lägga sin beställning där. Tryckerierna i Stockholm kommer inte göra dig besviken.

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Shape